Dé beleggingsstudieclub van Zwolle


Altijd al willen leren beleggen? Of heb je een bovengemiddelde interesse voor de financiële wereld? Sluit je dan nu aan bij Carpe Divitias, dé beleggingsstudieclub van Zwolle. Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak en kom je in contact met gelijkgestemden.

Word lid

Het Bestuur


img_Tjeerd Toepoel
Tjeerd Toepoel
Voorzitter
"Toen ik op mijn zeventiende mijn eerste belegging deed, puur om te kijken hoe het is om te beleggen, raakte ik vrijwel meteen gefascineerd door het spelletje van timing, picking, analyse, rendementen en gedrag. Al snel werd beleggen een hobby die ik serieus aanpak. Het idee van een beleggingsstudieclub in Zwolle viel bij mij daarom meteen in de smaak en ik ben ook zeer gelukkig met het feit dat ik mee heb mogen werken aan de oprichting van de vereniging en dat ik mee kan werken aan de opbouw van de vereniging. Ik hoop dat ik met Carpe Divitias studenten in Zwolle en omgeving kan enthousiasmeren om te gaan beleggen en hen kan betrekken in de financiële wereld".
img_Coos Holwerda
Coos Holwerda
Penningmeester
"Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door de financiële markten en ik ben zelf actief op de beurs sinds mijn zeventiende. Je zou wel kunnen zeggen dat dit echt mijn hobby is. Het is een hele leuke ervaring om met vier andere enthousiastelingen een eigen beleggingsstudieclub in Zwolle te mogen oprichten. Het is nu onze taak om deze vereniging verder uit te breiden. Daarbij houd ik mij vooral bezig met het opzetten van het beleggingsfonds en de financiële zaken. Mocht je daar met mij over willen sparren, dan hoor ik dat graag. Voor de rest hoop ik dat jij en veel anderen net zo enthousiast zijn over beleggen en alles daaromheen als wij dat zijn! Kom gerust een keertje langs bij onze activiteiten. Met welvarende groet, Coos Holwerda"
img_Pieter Werkman
Pieter Werkman
Secretaris
Voor ik de vereniging Carpe Divitias oprichtte, hield ik mij niet bezig met beleggen of de financiële markten. Echter wekte iets in mij interesse voor de complexe wereld van beleggen. Niks is zo mooi om deze interesse en enthousiasme te delen met andere jongeren! Hoe (on-) ervaren je ook bent, als je de drive hebt om kennis op te doen en te delen, is Carpe Divitias de geschikte plek!
img_Maurice Schurink
Maurice Schurink
Vicevoorzitter
"Hallo, ik ben Maurice Schurink en als vicevoorzitter ben ik verantwoordelijk voor de fondscommissie van Carpe Divitias. Het is mijn doel om mijn kennis en enthousiasme over beleggen te delen met jongeren, zodat ook zij mee kunnen doen op de beurs."